Steki rybne z dressingiem serowym

Składniki

4 steki rybne Lisner

200 ml śmietanki 30%

100 g sera pleśniowego

kilka kaparów

Dodano: 12.03.2010 Autor: Lisner 15 minut
Dodaj przepis

Sposób przyrządzenia

  • 1

    Steki rybne Lisner przygotować według sposobu przyrządzenia podanego na opakowaniu.

  • 2

    Śmietankę podgrzać w garnuszku, a następnie dodać starty ser. Gdy ser się rozpuści, wrzucić kapary i starannie wymieszać.

  • 3

    Gorące steki rybne polać schłodzonym dressingiem. Potrawa najlepiej smakuje ze świeżymi warzywami.

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Polityka prywatności

Telefon