Śledzik na pumperniklu

Składniki

- 2 filety matjasa w oleju/ 2 filety w sosie śmietanowym
- 4 kromki pumpernikla
- 10 dag twarożku
- 2 łyżeczki świeżych ziół
- koperek
- 1/2 kwaśnego jabłka
- papryka czerwona i żółta
- sól
- pieprz
Dodano: 03.04.2009 Autor: Ania 15 minut
Dodaj przepis

Sposób przyrządzenia

  • 1

    Chleb pokroić w trójkąty. Twaróg wymieszać z ziołami przyprawić solą, pieprzem i cytryną.

  • 2

    Pastą twarożkową posmarować chleb. Śledzia pokroić na drobne kawałki.

  • 3

    Na chlebie umieścić śledzika, przypruszyć koperkiem. Wszystko przymocować wykałaczką.

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Polityka prywatności

Telefon