Omlet ziołowy z rybką

Składniki

- 7-8 jajek
- około 40 dag wędzonej ryby
- pęczek pietruszki
- pęczek bazylii
- sałata
- oliwa
- sól, pieprz
Dodano: 02.04.2009 Autor: Lisner 15 minut
Dodaj przepis

Sposób przyrządzenia

  • 1

    Oddzielić żółtka od białek. Bialka ubic na sztywno, żółtka roztrzepać. Połączyć by powstała puszysta masa. Wylewamy ją na patelnie z gorącą oliwą.

  • 2

    Dodajemy zioła, przypawiamy.

  • 3

    Sałatę układamy na półmisku. Na wierzch umieszczamy omlet i pokruszoną rybkę.

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Polityka prywatności

Telefon