Kanapki z łososiem, makrelą i chilli

Składniki

- 10 dag wędzonej makreli
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 2 łyżeczki majonezu
- sól, pieprz
- 4 -6 kromek chleba razowego
- 5 dag wędzonego łososia
- 1 czerwona papryczka chilli
- około 3 łyżek ziaren słonecznika
- posiekana natka pietruszki
Dodano: 02.04.2009 Autor: Lisner 20 minut
Dodaj przepis

Sposób przyrządzenia

  • 1

    Wędzoną makrelę rozdrabniamy widelcem i mieszamy z majonezem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

  • 2

    Pieczywo smarujemy przygotowaną pastą z makreli.

  • 3

    Ozdabiamy kawałkami łososia. Posypujemy słonecznikiem, natką i posiekanym chilli.

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Polityka prywatności

Telefon