Dip z Pastellą

Składniki

- Pastella śródziemnomorska z Pesto

- 1 łyżka drobno startego sera cheddar

- pół ząbka czosnku

- 1 kropla sosu tabasco

 

 

Dodano: 13.12.2010 Autor: Lisner 5 minut
Dodaj przepis

Sposób przyrządzenia

  • 1

    Ser utrzeć na drobnej tarce, czosnek obrać i zmiażdżyć. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić sosem tabasco.

     

     

  • 2

    Następnie przełożyć powstałą masę do małych szklanych miseczek.

  • 3

     Dip doskonale nadaje się do nachos lub innych przekąsek.

     

     

Lisner Sp. z o.o. PL
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań,
Sekretariat: + 48 61 84 95 501.
Uwagi dotyczące wyrobów tel.: + 48 61 84 95 406

SKLEP FIRMOWY LISNER
ul. Strzeszyńska 38, Poznań
Poniedziałek - Środa: 8:00 – 18:00
Czwartek - Piątek: 7:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00

Telefon